Ta kontakt om du skal arrangere Barnegospelfestival der du bor. Opplegget "Gud er glad i deg" passer flott til det. Alf Georg Østebrøt stiller gjerne som instruktør/dirigent.

Barnegospelfestivalen til NMS i Lyngdal

Under BGF i Lyngdal april 2005 ble "Gud er glad i deg!" brukt. Felleskoret på flere hundre barn sang i så det bare ljomet. Sing iT stod for dramastykkene. En del av deltakerne fikk også være med på diverse danseinnslag til sangene. En meget vellykket festival. Alf Georg Østebrøt var dirigent for tredje år på rad.ReadImage ReadImage
ReadImage


Les fra Farsund Avis:

450 sangglade barn preget Lyngdal
Av Tom Arild Støle,  18.04.05

Lyngdølene fikk glede av sang fra 450 barn under helgens barnegospelfestival.

large_16181_ 450 barn i alderen 9-14 år deltok i felleskoret som sang for de mange fremmøtte i Rådhusparken lørdag.
Mest markant var opptoget gjennom Lyngdal sentrum og minikonserten i Rådhusparken på lørdag.
450 barn sang så det bokstavelig talt ljomet gjennom høyttaleranlegget under barnegospelfestivalen, som startet med åpningsmøte fredag kveld, og som ble avsluttet med familiegudstjneste i Lyngdalshallen i går formiddag.
Også lørdag kveld var det folksomt i Lyngdalshallen, da den store festivalkonserten gikk av stabelen med 600 tilhørere.
Thore Thomassen deltok også under festivalen med appell og sang, både i hallen og i Rådhusparken, mens et lokalt band også bidro gjennom hele helgen.
Totalt 450 barn fra 25 forskjellige barnekor fra Agder og Rogaland deltok i barnegospelfestivalen, som i år ble arrangert for 13. år på rad. Festivalen holdes hvert andre år i Agder og Rogaland, og har én gang tidligere vært holdt i Lyngdal, for ti år siden.
Fra Farsund deltok koret Sifa, mens barnekorene Veslefrikk, Levende Lys og Kvås barnekor deltok fra Lyngdal.
– Målsettingen med en slik årlig festival er å inspirere barna til å synge i kor, sier festivalsjef Helene Kristiansen i NMS Agder og Stavanger, som står bak selve arrangementet.
Budskapet for årets festival var «Gud er glad i deg», og i den store konserten i Lyngdalshallen lørdag kveld ble syngespillet med samme navn fremført av festivalkoret, ved dans, sang og drama.
Festivalen fikk et overskudd på 35.800 kroner. Denne summen går til et misjonsprosjekt. Prosjektet er kjøp av motorsykkel til en prest på Madagaskar, slik at han kan komme seg rundt i landet.
– Arrangementet har vært knirkefritt. Vi er strålende fornøyd, og vi fikk inn nesten 8000 kroner mer til misjonsprosjektet enn vi hadde satt som mål, forteller festivalsjefen.